André Kooistra krijgt net zoals Corry Konings een heel apart gevoel van binnen

SinglehoesHet doel dat André Kooistra voor ogen had om een waardige opvolger te vinden voor het duet ‘Huilen is voor jou te laat’ welke hij samen met Reina afgelopen januari lanceerde is gelukt. Ondanks dat het uit 1976 afkomstige lied van Corry Konings al een paar keer gecoverd is, heeft producer Martin Sterken er alle vertrouwen in dat de versie die hij voor André heeft gemaakt van ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’ boven het maaiveld uit zal steken.

André merkt tijdens zijn optredens dat het meezinggehalte van het repertoire dat hij zingt erg gewaardeerd wordt bij het publiek. ‘Als ik mijn versie van ‘Ursula’ zing, gaat vaak het dak eraf. Het is ook een cover en in mijn beleving werkt het opnieuw uitbrengen van een klassieker vaak net zo goed, of soms zelfs nog beter dan een nieuw liedje op te nemen.

Neem nou ‘De Toreador’ van Opgeblazen ft. Wilbert Pigmans. Dat is momenteel één van de grootste hits in het Nederlandstalige segment’, meent André. De ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’ uitvoering van André die op woensdag 18 maart 2020 verschijnt, herbergt vrolijke klanken.

Vooral het trompet en accordeongehalte is hoog. ‘Ook Reina heeft een steentje bijgedragen tijdens de opname. Zij is namelijk één van de achtergrondzangeressen die het geheel compleet hebben gemaakt.

Helaas is er nog geen videoclip, maar die zal spoedig worden opgenomen.’, onthult de zingende brandweerman uit Franeker.

Studio Diemen Hosting Partner

Partners


Wilt u ook een betrouwbare webhoster, goedkoop en ook nog eens goed servicd! Steun Studio Diemen, door op het logo van onze hosting provider te klikken via deze pagina activeert u het partnerprogramma.

Studio Diemen Website Partner

Partners


Studio Diemen is een onderdeel van vdsmedia.
vdsmedia, fotografie, video en webdesign. Meer heeft u niet nodig!

× App naar Studio Diemen