Studio Diemen Contactformulier

Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week is Studio Diemen op diversen manieren bereikbaar, de meest makkelijke, is het invullen van het onderstaande contactformulier. Zodra het formulier is verstuurd zullen wij indien gewenst zo spoedig als mogenlijk is contact met u opnemen.

 

Wat is uw adres?

 

Live.

Tijdens onze live uitzendingen wordt het mobiele telefoonnummer van Studio Diemen geopend voor de luisteraars en kan er via de groene knop onderaan de pagina via WhatsApp een bericht sturen.

Op een computer moet een geactiveerde verbinding met https://web.whatsapp.com aanwezig zijn.

Bekijk je de website op een mobiel device waar WhatsApp reeds op staat geinstalleerd is dit niet nodig omdat dan het programma automatisch zal worden geopend.

 

 

Nog meer mogenlijkheden.

Heeft u geen actieve verbinding met de bovenstaande site!

Het is ook mogenlijk een SMS bericht sturen naar Studio Diemen, het telefoonnummer vind je rechts bovenaan de pagina. Bellen mag natuuurlijk ook dat geniet echter niet onze voorkeur.

Studio Diemen Website Partner

Partners


Studio Diemen is een onderdeel van vdsmedia.
vdsmedia, fotografie, video en webdesign. Meer heeft u niet nodig!

Studio Diemen Hosting Partner

Partners


Wilt u ook een betrouwbare webhoster, goedkoop en ook nog eens goed servicd! Steun Studio Diemen, door op het logo van onze hosting provider te klikken via deze pagina activeert u het partnerprogramma.

× App naar Studio Diemen