Denans viert 40 jarig jubileum met feestknaller ‘Hoe heb ik ooit van je kunnen houden’

Singlehoes_Denans_Hoe_heb_ik_ooit_van_je_kunnen_houdenEen tijdje geleden kondigde Denans ( Hans van Aalst)  aan dat hij geen nieuwe singles meer op wilde nemen. Zijn vrouw, dochters en schoonzoons hebben hem weten te overtuigen om dat wel te doen vanwege zijn 40 jarige artiestenjubileum. Hij moest dan wel een mix worden van ‘Die Nacht’ en ‘Waarom ben jij nu teruggekomen’. Beide liedjes worden, met name in de Brabantse kroegen’ grijs gedraaid.

De tekst is geschreven door Bram Koopmans, alias DJ Nickelbass en Randy Watzeels. ‘Bram laat er geen gras over groeien dat hij een fan is van ‘Die Nacht’. Hij is naast de zoon van Gerard van de Gebroeders Ko, DJ bij Café De Schipper in Raamsdonksveer. Als hij de plaat draait gaat heel de kroeg op de kop. Bram gaf aan dat hij het een eer zou vinden om voor mij een nieuwe feestplaat te schijven. Samen met Randy heeft hij een geweldige herkenbare Denans single geproduceerd. Ik ben er heel erg blij mee’, glundert Denans.

De clip is opgenomen door Robert Vegt bij Café/Zaal Het Vee handelshuis in Prinsenbeek. De single verschijnt bij Party Bob Records ( onderdeel van Berk Music Productions)

Studio Diemen Hosting Partner

Partners


Wilt u ook een betrouwbare webhoster, goedkoop en ook nog eens goed servicd! Steun Studio Diemen, door op het logo van onze hosting provider te klikken via deze pagina activeert u het partnerprogramma.

Studio Diemen Muziek Partners

Partners

Studio Diemen Website Partner

Partners


Studio Diemen is een onderdeel van vdsmedia.
vdsmedia, fotografie, video en webdesign. Meer heeft u niet nodig!

× App naar Studio Diemen