Frans van Adrichem komt met “Alleen maar liefde”

Singlehoes_Frans_van_Adrichem_Alleen_maar_liefdeFrans van Adrichem blijft zicht roeren op de muzikale markt, na “Ik wil alleen maar jou” is “Alleen maar liefde” de 2de single van de in Eindhoven geboren zanger in 2019

Deze nieuwe single is wederom weer opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis. Alie Bakker is verantwoordelijk voor zowel tekst als muziek.

Dit keer is er door Frans en zijn team gekozen voor een opzwepende en dansbare plaat, die alle ingrediënten in zicht heeft om zowel op de radio als op de bühne veel aandacht te gaan krijgen.

Als extra bonus is het 2de nummer “Leugens” op de single geplaatst, op deze single laat Frans een totaal andere kant zien dan bij “Alleen maar liefde” maar ook hier hoor je weer de grote muzikaliteit van deze zanger.

De single ‘Alleen maar liefde” is verkrijgbaar vanaf 8 november 2019. En is legaal te downloaden via de bekende platforms.

Studio Diemen Hosting Partner

Partners


Wilt u ook een betrouwbare webhoster, goedkoop en ook nog eens goed servicd! Steun Studio Diemen, door op het logo van onze hosting provider te klikken via deze pagina activeert u het partnerprogramma.

Studio Diemen Muziek Partners

Partners

Studio Diemen Website Partner

Partners


Studio Diemen is een onderdeel van vdsmedia.
vdsmedia, fotografie, video en webdesign. Meer heeft u niet nodig!

× App naar Studio Diemen