“Gebroken liefde”, de nieuwe Tina Rosita

Singlehoes_Tina Rosita_Gebroken LiefdeTina Rosita beleefde vorig jaar enkele nieuwe hoogtepunten in haar 45- jarige zangcarrière en zet 2020 meteen stevig in met haar nieuwe single “Gebroken liefde”. Het valt weer op dat zij als geen ander het levenslied naar ongekende hoogtes kan brengen met haar fantastische en herkenbare stem.

Gevoelens van vreugde en verdriet overbrengen zodat het publiek geraakt wordt in het hart en ziel is iets wat weinigen is gegeven maar voor Tina Rosita een aangeboren talent blijkt te zijn. Niet verwonderlijk dat haar agenda boordevol staat met optredens waarbij ze gans Vlaanderen doorkruist en ook regelmatig te gast in Nederland is.

Haar recente album “45 jaar Tina Rosita”kreeg nationale bekendheid dank zij de enorme steun van zowat alle media kanalen.

Daar wordt nu nog een schepje bovenop gedaan met deze nieuwe single “gebroken liefde”die wordt uitgeven door D & V en zowel op fysieke cd als via download en streaming te verkrijgen is.

Studio Diemen Hosting Partner

Partners


Wilt u ook een betrouwbare webhoster, goedkoop en ook nog eens goed servicd! Steun Studio Diemen, door op het logo van onze hosting provider te klikken via deze pagina activeert u het partnerprogramma.

Studio Diemen Website Partner

Partners


Studio Diemen is een onderdeel van vdsmedia.
vdsmedia, fotografie, video en webdesign. Meer heeft u niet nodig!

× App naar Studio Diemen