Harten tien – Elke dag zomer

Singlehoes Harten tien elke dag zomerVan het populaire duo Harten 10 verschijnt op 2 oktober de nieuwe single ‘Elke dag zomer’. Rondom de release zal het duo uit Dalfsen een regionale promotietour doen en zullen ze de nieuwe single vanzelfsprekend ten gehore brengen tijdens een van de vele shows.

‘Elke dag zomer’ is het eerste wapenfeit uit de nieuwe samenwerking met Kevin Smit en zijn label DSMP en Emile Hartkamp en Norus Padidar. De single kenmerkt zich door een uniek arrangement, sound en feel good. Met een stevige beat met interactie met het publiek en zou deze track zeker niet misstaan in het Country Nashville.

Martien en Tineke van Harten 10 over hun nieuwe single:  “Al na de eerste gesprekken met Emile en Norus hadden we een zeer positief gevoel over de muzikale samenwerking. Toen de demo van ‘Elke dag zomer’ binnenkwam waren we direct enorm enthousiast, het is een enorm positief en vrolijk liedje. Het gaat over de seizoenen en donkere momenten in het leven die er wel eens zijn voor iedereen. Maar als je bij elkaar bent en elkaar steunt en liefhebt, dan gaat de zon schijnen en lijkt het wel elke dag zomer. We hopen met deze single de zomer wat te verlengen en bij iedereen wat extra zon af te leveren.”

Meer informatie over Harten 10 treft je aan op:

https://www.harten10.nl

https://www.facebook.com/Harten10.nl/

https://www.instagram.com/harten_10/

https://twitter.com/harten_10


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Studio Diemen Hosting Partner

Partners


Wilt u ook een betrouwbare webhoster, goedkoop en ook nog eens goed servicd! Steun Studio Diemen, door op het logo van onze hosting provider te klikken via deze pagina activeert u het partnerprogramma.

Studio Diemen Muziek Partners

Partners

Studio Diemen Website Partner

Partners


Studio Diemen is een onderdeel van vdsmedia.
vdsmedia, fotografie, video en webdesign. Meer heeft u niet nodig!

× App naar Studio Diemen