Jessy, gevaarlijk dichtbij

Gevaarlijk dichtbij, de nieuwe single van JessyGevaarlijk dichtbij, de nieuwe single van Jessy, is een zeer bijzondere voor de zangeres.
Nadat zij in januari 2018 en samenwerking met Niels Lingbeek van Mastersound studio was aangegaan, stelde hij voor om bij de  nieuwe single te gaan werken aan een totaal eigen product.

Dit was natuurlijk ontzettend spannend want, Jessy had nog nooit zelf meegeschreven aan een single.
Niels en Jessy hebben hiermee bewezen dat, deze samenwerking wel heeft geleid tot een gouden team.

De single ‘De Droom’ die in april dit jongstleden gereleaset is, is door Niels vanuit het Duits herschreven, deze heeft het zeer goed gedaan in muziekland.

De titel ‘Gevaarlijk Dichtbij’ had Jessy voordat ze begonnen met het schrijven van de tekst, al vast gezet in haar hoofd, daar viel niet meer van af te wijken.

Het gaat over een verboden liefde, deze verboden liefde komt telkens te dichtbij om de verleiding nog te kunnen weerstaan.
Precies hoe Jessy het in haar hoofd had, heeft ze samen met Niels Lingbeek daar een geweldige plaat van gemaakt.
‘Met deze single hoop ik een stap te hebben gezet naar nog meer bekendheid en muzikale avonturen. Nu ik eenmaal deze ervaring heb mogen meemaken, hoe het voelt om zelf van begin tot eind gewerkt te hebben aan een eigen product, ben ik ontzettend trots en gemotiveerd om nog meer mooie producten te gaan maken. aldus een trotse Jessy.

Wie is Jessy?

Jessy is woonachtig in Groningen. Waar zei vanaf haar 3e al heeft gewoond want ze is geboren tijdens de mei kermis op 05 mei 1989 te Rotterdam en heeft haar eerste 3 levensjaren in Woltersum gewoond.
Na een prachtige kinder-jeugd tijd, heeft zei ook haar tegenslagen gehad als jong volwassener.
Het was niet makkelijk, toch heeft het van jessy gemaakt, wie ze nu is.
Een sterke, en gelukkige dame die haar ervaringen kan uiten in haar muziek.

Ze is moeder van haar 5 jarige zoon “JESSE”.

En de muzikaliteit zit in de familie want ook haar zoontje al op 5 jarige leeftijd, al enorm muzikaal bezig met zingen.
Het entertainen zit al in het bloed van Jessy haar voorouders, ze stamt af van een kermis familie en in het verleden ook Theater.
Haar moeder vertelde laatst aan Jessy: zingen kon je eerder dan praten, ik heb altijd al geweten dat jij later iets in de muziek zou gaan doen.
En dat is gebeurd, op haar 18e heeft Jessy het zwemmen, circus en paardrijden aan de kant gezet voor een nieuwe hobby “Zangeres zijn”