Jettie Pallettie – Het gekke geitje

Singlehoes_Jettie_Palletie_Het_gekker_geitjeEen verhaal over een geitje en een indiaan, dat zijn de ingrediënten voor de nieuwe carnavalssingle van Jettie Pallettie.
Het lijkt een onmogelijke combinatie, maar niemand anders dan Jettie Pallettie kan hier op haar geheel eigen wijze een heerlijke meezinger van maken.

Een onvervalste carnavalsdeun met tal van gekkigheden die Pallettie zo eigen zijn, maken deze single tot een carnavalskraker van jewelste.

Tijdens elk optreden van Jettie Pallettie kan niemand blijven zitten en weet zij als echte vakvrouw haar publiek te bespelen met haar Pallettie moves, waanzinnige performance en energie. Zij is dan ook een grote ster bij onze Zuiderburen.

Dit feestorkaan is niet te stoppen en weet na 11 jaar nog steeds en steeds meer haar publiek te trakteren op een groot feest.
Met haar Gekke Geitje gaat zij in Nederland op pad tijdens de carnavalsdagen en zal zich ook hier weer volledig geven zodat iedereen mee kan denderen met haar polonaisetrein want met Jettie Pallettie is het altijd Feest in de Tent !

“ Het Gekke Geitje ” staat garant voor 100% Feestplezier !!

Studio Diemen Hosting Partner

Partners


Wilt u ook een betrouwbare webhoster, goedkoop en ook nog eens goed servicd! Steun Studio Diemen, door op het logo van onze hosting provider te klikken via deze pagina activeert u het partnerprogramma.

Studio Diemen Muziek Partners

Partners

Studio Diemen Website Partner

Partners


Studio Diemen is een onderdeel van vdsmedia.
vdsmedia, fotografie, video en webdesign. Meer heeft u niet nodig!

× App naar Studio Diemen