Kevin Smit covert Frans Bauer

Singlehoes-Kevin-Smit-Een-dag-uit-duizend-dromenOp woensdag 5 februari is de nieuwe single ‘Een dag uit duizend dromen’ van Kevin Smit verschenen. De liefhebbers in het genre zullen de single direct herkennen, het origineel is namelijk van zanger Frans Bauer. De single wordt uitgebracht door DSMP en zal verkrijgbaar zijn via alle download- en streaming portals.

Kevin Smit over zijn keuze om ‘Een dag uit duizend dromen’ op te nemen: “Bijna 15 jaar geleden ben ik begonnen met zingen. Als klein jochie stond ik op mijn slaapkamertje hele concerten van Frans Bauer mee te zingen. Eigenlijk is dat het begin van de artiest Kevin Smit geweest. Nu 15 jaar later zijn meerdere dromen uitgekomen en neem ik zelfs in de studio (van Emile Hartkamp en Norus Padidar) waar de grote hits van Bauer zijn gemaakt op.

Tijdens diverse sessies met producer Emile Hartkamp hebben we meerdere liedjes opgenomen en zo heb ik ‘Een dag uit duizend dromen’ laten maken voor de optredens. Het publiek reageert zo goed op mijn versie van het liedje dat ik heb besloten om het uit te brengen als single.”

De videoclip van de single ‘Een dag uit duizend dromen’ zal later deze maand verschijnen.

Studio Diemen Hosting Partner

Partners


Wilt u ook een betrouwbare webhoster, goedkoop en ook nog eens goed servicd! Steun Studio Diemen, door op het logo van onze hosting provider te klikken via deze pagina activeert u het partnerprogramma.

Studio Diemen Website Partner

Partners


Studio Diemen is een onderdeel van vdsmedia.
vdsmedia, fotografie, video en webdesign. Meer heeft u niet nodig!

× App naar Studio Diemen