Lach nog één keer – Yoeri L’abée

YoeriLach nog één keer, de nieuwe single van Yoeri L’abée is op vrijdag 21 september j.l. gepresenteerd voor een enthousiast publiek in zijn woonplaats Etten Leur waar het eerste exemplaar van de single aan hem werd overhandigt door niemand minder dan John West.

Geschreven en geproduceerd door Manfred Jongenelis is Lach nog één keer is precies de single geworden zoals Yoeri voor ogen had, lekker dansbaar en een gezellig nummer voor in de kroeg.

Super trotse Yoeri.

Yoeri timmert al een aantal jaren lekker aan de weg en weet daardoor steeds beter welke kant hij met zijn carriere op wil. De keuze om bij Manfred Jongenelis op te nemen kwam dan ook niet uit de lucht vallen. “Na met verschillende liedjes schrijvers en producers gewerkt te hebben bleek dat Manfred precies met die lekkere sound en prima song aankwam waardoor  het liedje in no time op de band stond. Ik heb de single al een paar keer live mogen doen en mijn publiek pakt het al geweldig op. Ik voel dat dit nummer qua tekst en muziek lekker positief is en krijg er enorm veel positieve energie van..” aldus een super trotse Yoeri.