Leo Nardell pakt door met “Er staat in je brief”

Singlehoes_Leo_Nardell_Er_staat_in_je_briefNa het mega succes wat Leo Nardell heeft mogen hebben met “Alleen is maar alleen”, was het toch wel een zoektocht om een waardige opvolger te vinden. Samen met zijn vaste team (Manfred Jongenelis, Studio1 (Johnny Sap) zijn ze er eens rustig voor gaan zitten. Het resultaat mag dan ook weer verbluffend genoemd worden. Deze single heeft alles in zich om opnieuw uit te groeien tot regelrechte radioknaller!!

“Alleen is maar Alleen” wordt al in een adem genoemd met Zai Zai Zai”, “Leef nu maar je eigen leven” en “Laat de boel maar lekker waaien”. Dit is wat Leo Nardell doet, singles maken die als een oorworm blijven hangen. Ook deze nieuwe single zal daar een goede kans voor gaan krijgen om dit rijtje te mogen plaats nemen.

Leo Nardell: ‘Dit team is het beste wat ik me kan wensen. De singles die gemaakt zijn, zijn ook echt van de hoogste kwaliteit van single tot clip niks is aan het toeval overgelaten. Ik heb een heel goed gevoel over deze nieuwe plaat’

Studio Diemen Hosting Partner

Partners


Wilt u ook een betrouwbare webhoster, goedkoop en ook nog eens goed servicd! Steun Studio Diemen, door op het logo van onze hosting provider te klikken via deze pagina activeert u het partnerprogramma.

Studio Diemen Muziek Partners

Partners

Studio Diemen Website Partner

Partners


Studio Diemen is een onderdeel van vdsmedia.
vdsmedia, fotografie, video en webdesign. Meer heeft u niet nodig!

× App naar Studio Diemen