OTTO LAGERFETT’s – “Du Kannst Nicht Immer nur Einfach 17 Sein”

Singlehoes_Otto_Lagerfett_Du_kanst_nicht_immer_nur_einfach_17_seinHoe uniek kan een artiest zijn ?

Een antwoord hierop kan zijn, omdat hij/zij een geweldige stem heeft, opvalt in presentatie en uitstraling en/of de liedjes in combinatie met de producties.

Tsja, laat dit bij OTTO LAGERFETT nu allemaal van toepassing zijn…….een complete artiest die de afgelopen twee jaar in Nederland Mega aan de weg aan het timmeren is, en die in zo’n korte tijd moeiteloos genoemd wordt in de hele Entertainment scene van Nederland.

Heerlijk is dan ook zijn nieuwe single “Du Kannst Nicht Immer Nur Einfach 17 Sein” welke afkomstig is van Otto’s Album.

Een echte Schlager, die zich moeiteloos met de grote Nederlandstalige Kroegen knallers kan meten. Je ruikt het bier uit de boxen knallen…… de gezelligheid maakt je dag meteen goed en……..Andre Rieu zou ooit de hele wereld willen laten walsen, nou Otto laat heel Nederland met deze single walsen.

Stoelen aan de kant, glas in de hand…..de kelen smeren en samen gaan we los met OTTO LAGERFETT’s ……“Du Kannst Nicht Immer nur Einfach 17 Sein”

Studio Diemen Hosting Partner

Partners


Wilt u ook een betrouwbare webhoster, goedkoop en ook nog eens goed servicd! Steun Studio Diemen, door op het logo van onze hosting provider te klikken via deze pagina activeert u het partnerprogramma.

Studio Diemen Muziek Partners

Partners

Studio Diemen Website Partner

Partners


Studio Diemen is een onderdeel van vdsmedia.
vdsmedia, fotografie, video en webdesign. Meer heeft u niet nodig!

× App naar Studio Diemen