Over Frans de Ruiter

Studio Diemen Live

Is een programma gepresenteerd door Frans de Ruiter.

Programma

Studio Diemen Live is een programma waar het Nationaal product hoog in het vaandel staat.

We draaien veel Nederlandstalig maar de moderne hitlijsten muziek gaan we ook niet uit de weg want Studio Diemen is er voor jong en oud, voor nieuwsgierigen en cultuurliefhebbers, voor sportievelingen maar we zijn er speciaal voor muziekliefhebbers met onder andere iedere uitzending een ABBA plaat, een lekkere 80’s, een knallende 90’s, we draaien ze gewoon allemaal van dance tot rock, van jazz tot klassiek¬†en alles wat daar tussen zit.

Wie is Frans de Ruiter?

Veertien jaar na de geboorte van Frans van der Sloot was daar het alter ego, Frans de Ruiter. Sinds 1984, vanaf de eerste stappen in de radio wereld, gebruikt Frans deze naam in de radio wereld. Waarom een andere naam? Zoals bijna iedere radiomakers in die tijd is het allemaal illegaal begonnen en was een schuilnaam eigenlijk een must, en laten we heel eerlijk zijn een naam uit twee of drie delen bekt ook nog eens beter van een naam uit vier of meer delen.

Zoals zoveel radio lovers heeft Frans heeft een tijdje een eigen zender thuis op de slaapkamer gehad. (Radio Rosita vernoemd naar de Vlaamse artiest Tina Rosita) drie keer drie keer is de zender destijds uit de lucht gehaald door de toenmalige Radio Controle Dienst, waarbij de schade twee keer is gebleven bij het in beslag nemen van de zendapparatuur en bij de derde keer de complete studio inventaris is meegenomen. Alle Nederlandstalige muziek uit die tijd is gelukkig gespaard gebleven en staat tot op de dag van vandaag opgeslagen.

Naast illegaal te hebben gedraaid bij onder andere;

  • Radio 993, de variabele nummer 1 uit Amsterdam en
  • Radio Music Power uit Diemen,

heeft Frans in de loop der jaren zijn muziek ook legaal laten horen bij onder andere;

Een plezier kan je Frans doen met de muziek van ABBA, het maakt niet uit, deze zelfbenoemde ABBA-fiel vindt ze allemaal even goed in welke taal dan ook.

Frans de Ruiter op het sociale netwerk.

Frans is te volgen via Twitter,@fransderuiter en @studiodiemen.nl

Studio Diemen Website Partner

Partners


Studio Diemen is een onderdeel van vdsmedia.
vdsmedia, fotografie, video en webdesign. Meer heeft u niet nodig!

Studio Diemen Hosting Partner

Partners


Wilt u ook een betrouwbare webhoster, goedkoop en ook nog eens goed servicd! Steun Studio Diemen, door op het logo van onze hosting provider te klikken via deze pagina activeert u het partnerprogramma.

× App naar Studio Diemen