Rick ter Meer – Ze bleek de dochter van de kastelein

SinglecoverUiteraard liggen ook de optredens van Rick Ter Meer (hopelijk) tijdelijk stil vanwege het coronavirus. Deze gezellige Brabander heeft vóór het uitbreken ervan, wel al zijn nieuwe single en videoclip opgenomen. Hiervoor plaatste Rick een oproepje: “Wij zijn opzoek naar mensen die wat sfeer kunnen maken en ik geloof dat ik er daarvan genoeg op de sociale media heb”, aldus de Eindhovenaar. En reken maar dat de sfeer overkomt op zijn nieuwste video; ‘Ze Bleek De Dochter Van De Kastelein’.

Dit feestbeest, die zich in het verleden al tweemaal tot Prins Carnaval liet bombarderen, nam enkele jaren geleden nog maar voor het eerst als grap een liedje op. Inmiddels heeft Rick al diverse eigen nummers op zijn naam staan en nu schuift hij de dochter van de kastelein naar voren. Geproduceerd door Frank Verkooyen, mede van tekst voorzien door Rick zelf en vervaardigd in The Boom! Music studio in Breda. Deze gezellig en feestelijke meezinger is verkrijgbaar via de downloadshops en streamingsdiensten, en wordt uitgebracht door Nationale Artiesten Parade.

Studio Diemen Hosting Partner

Partners


Wilt u ook een betrouwbare webhoster, goedkoop en ook nog eens goed servicd! Steun Studio Diemen, door op het logo van onze hosting provider te klikken via deze pagina activeert u het partnerprogramma.

Studio Diemen Website Partner

Partners


Studio Diemen is een onderdeel van vdsmedia.
vdsmedia, fotografie, video en webdesign. Meer heeft u niet nodig!

× App naar Studio Diemen