Roy Hoffman komt met nieuwe single ‘Zonder Jou’

Singlehoes_Roy_Hoffman_Zonder_jouNa de vele singles die door de jaren heen zijn gemaakt is Roy Hoffman inmiddels geen onbekende meer in de muziekwereld. Hij begon in 2013 met zijn eerste landelijke single ‘Als Ik Jou Zie” die veel aandacht trok. Daarna volgde meerdere singles zich in hard tempo op door de jaren, waaronder een van Roy’s bekendste single ‘Zonder ‘N Cent Ben Je Geboren. Met deze single kwam Roy bij veel regionale en landelijke stations waardoor hij zijn naamsbekendheid wist uit te breiden en met deze single een ware feestshit wist te creëren.

Op dit moment is Roy een nieuwe samenwerking aangegaan en heeft een samenwerking getekend bij Hans Aalbers en Arjan Venemann. Het is bij toeval zo gelopen door het opgeven van een talentenjacht waarbij de prijs een nieuwe single opnemen was werd Roy benaderd door Hans Aalbers. Hij wilde graag nader kennis maken van het een kwam het ander waardoor daar een geweldige nieuwe single is komen uitrollen. De nieuwe single heet ‘Zonder Jou ‘een ballad nummer waardoor Roy afwijkt van het arrangement van wat hij gedaan heeft. De producers zijn van mening dat Roy een heelapart stemgeluid heeft en dat deze vorm van muziek met een herkenbare sound de muziek is wat ook zeker past bij de stem van Roy.

Studio Diemen Hosting Partner

Partners


Wilt u ook een betrouwbare webhoster, goedkoop en ook nog eens goed servicd! Steun Studio Diemen, door op het logo van onze hosting provider te klikken via deze pagina activeert u het partnerprogramma.

Studio Diemen Muziek Partners

Partners

Studio Diemen Website Partner

Partners


Studio Diemen is een onderdeel van vdsmedia.
vdsmedia, fotografie, video en webdesign. Meer heeft u niet nodig!

× App naar Studio Diemen