Will de Brouwer erkent “Ja, ik kom uit Nederland”

Will de Brouwer - Ja, ik kom uit NederlandJa ik kom uit Nederland, zong ik zomaar uit een geintje, En vervolgens schreef ik coupletten en refreintje. Allemaal in dezelfde malaise maar ook allemaal in dezelfde polonaise,

Dat werd er geroepen toen ik voor een geintje een paar weken terug, met actueel  spelende onderwerpen kwam in een liedje, dit was in carnavaleske stijl.

Er werd gelijk mee gezongen en geroepen “Will, deze moet je echt gaan opnemen en uitbrengen

We hebben het geintje 5 februari 2020 in een muziek jasje gestoken samen met Gerjo Gielen van Deyoso records in Boekel.

Verrassend zijn de reacties en er wordt al gelijk geroepen “waar kunnen we hem downloaden”

Carnavals groepen die hem willen voor de optocht “protesterende boeren, bouwers en onderwijs is hun onderwerp” zo zeiden ze.

Volle polonaise met bouwers verplegers leraren, gewone burgers jong en oud is het gevolg,

Ja riep een van de boeren, “samen in dezelfde malaise, dus samen in dezelfde polonaise”

Samen staan we sterk dus nu als tussendoortje een echte gimmick die als een geintje bedoeld was maar toch serieus blijkt te spelen onder de Nederlanders, nu in een professioneel jasje gegoten.

We zij trots op het ontstane product, bellen kan altijd mocht je het willen maar we gaan er niet vanuit studiobezoeken te gaan doen, hij is alleen digitaal te downloaden via diverse portals.

Vast staat wel dat hij in vele straten en bij optochten  voorbij gaat komen, maar ook Carnavals verenigingen tonen belangstelling in het nummer.

Studio Diemen Hosting Partner

Partners


Wilt u ook een betrouwbare webhoster, goedkoop en ook nog eens goed servicd! Steun Studio Diemen, door op het logo van onze hosting provider te klikken via deze pagina activeert u het partnerprogramma.

Studio Diemen Website Partner

Partners


Studio Diemen is een onderdeel van vdsmedia.
vdsmedia, fotografie, video en webdesign. Meer heeft u niet nodig!

× App naar Studio Diemen